Termeni și condiții

1. Generalități

www.cozonaci-alintati.ro este un magazin virtual prin care puteți să comandați o gamă variată de produse. Apreciem și vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați vizitând și accesând produsele prezentate de magazinul nostru.

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.cozonaci-alintati.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut și administrat de SC ALINT JUNIOR SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos.

S.C. ALINT JUNIOR SRL, persoană juridică română cu statut de societate comercială cu răspundere limitată, Numar Ordine Registrul Comertului J 51/325/2009 , Cod Unic de Inregistrare RO 25837059, cu sediul principal în Călărași, strada Gral Constantin Pantazi nr. 11, își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul.

2. Informații privind colectarea datelor cu caracter personal

Conform Art. 4(1) RGPD, „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”); o persoana fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Politica cozonaci-alintati.ro este de a colecta si prelucra minimum de date personale, reduse la strictul necesar pentru a oferi cea mai placută experiență atunci cand vizitați sau faceți cumpărături pe site-ul nostru.

Mai multe despre politica de confidențialitate, găsiți aici: https://cozonaci-alintati.ro/privacy-policy/

Pentru orice informatii referitoare la date cu caracter personal va rugam folositi adresa e-mail: admin@cozonaci-alintati.ro

În condițiile în care, ulterior creării unui cont de utilizator, nu mai doriți ca SC ALINT JUNIOR SRL să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteți prin email la admin@cozonaci-alintati.ro. În acest caz contul de utilizator al dumneavoastră va fi șters din serverele SC ALINT JUNIOR SRL, iar datele dumneavostră personale vor fi depersonalizate, fiind utilizate în continuare în scopuri statistice.

3. Prețul

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.cozonaci-alintati.ro sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, SC ALINT JUNIOR SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.cozonaci-alintați.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

Descrierea procesului de plată:

– Clientul inițiază comanda pe site-ul www.cozonaci-alintati.ro pentru unul sau mai multe produse;

– În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și/sau date de livrare, informații credit/debit card);

– După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară. Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens;

– Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției);

– După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru.

4. Livrare/condiții retur

SC ALINT JUNIOR SRL se obligă să proceseze toate comenzile și să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil), la adresa indicata de Cumpărător, în termen de maxim 72 de ore de la data efectuării fiecărei comenzi. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora către curier.

Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicată de către Client în procesul efectuării comenzii. Clientul se obligă sa fie prezent pentru a recepționa comanda la adresa indicata in comandă.

Clientul are obligația de a verifica corectitudinea informațiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validării comenzii. În cazul apariției unor erori la introducerea datelor de livrare (stradă, număr stradă, bloc, etaj, persoana de contact, număr de telefon) SC ALINT JUNIOR SRL nu va fi făcut responsabil pentru imposibilitatea livrării comenzii.

La solicitarea curierului, Clientul va face dovada identității sale și va comunica numărul de comandă. 
 
Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa comanda efectuată pe site-ul www.cozonaci-alintati.ro și facilitează accesul Curierului în locația mentionată în comandă. În cazul în care Curierul nu poate avea acces la adresa comunicată, livrarea nu se va onora.
 
Livrarea se consideră a fi indeplinită de catre SC ALINT JUNIOR SRL, la momentul predării produselor comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul validării comenzii.
 
In eventualitatea depășirii Intervalului de timp prevăzut pentru Ridicare/Livrare, SC ALINT JUNIOR SRL sau reprezentantul firmei de curierat va informa Clientul prin SMS sau telefon și va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o nouă perioadă.

La expirarea perioadei de prelungire, nefinalizată prin Ridicarea/Recepționarea Produselor, SC ALINT JUNIOR SRL își rezervă dreptul de a anula comanda, situație în care sumele plătite online cu Card Bancar vor fi rambursate Clientului în termen de maxim 14 zile de la data anulării comenzii de către SC ALINT JUNIOR SRL, iar în cazul anulării comenzii de către Client în urma nerespectarii obligației de livrare de catre SC ALINT JUNIOR SRL conform celor de mai sus, termenul de rambursare va fi de 14 zile.

Taxa de livrare va fi afișată atât în momentul plasării comenzii cât și după finalizarea acesteia. 

5. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.cozonaci-alintati.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC ALINT JUNIOR SRL a oricăror elemente grafice aparținând site-uluiwww.cozonaci-alintati.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.