-ALINTURI

Atelier de cozonaci
și pandișpane

Produse alintate, crescute domol și coapte cu drag.

Livrăm
oriunde

trimitem produsele noastre în toată țara

Ingrediente naturale

de cea mai bună calitate

Fără
premixuri

ingrediente autentice

Povestea noastră

Cum se alintă cozonacii?

Cozonacul de casă era desertul nelipsit de pe masa de Crăciun sau de Paști dar, cu timpul, acesta și-a făcut loc pe mesele noastre cu diferite alte ocazii. Sau chiar fără să fie vorba de vreo ocazie specială. 

Puteam să inventăm o poveste interesantă pentru cozonacii noștri, dar de fapt e vorba de foarte multă muncă. De multă răbdare, migală, multe încercări încununate cu succes sau cu eșec. Opt ani de astfel de frământări și decizii care au condus la rețetele pentru cozonacii noștri cu un blat umed și pufos, așa cum numai maiaua naturală poate să-l facă.

Și procesul de fabricație este unul lung, peste șase ore, pentru că am hotărât să ne respectăm cozonacii, să-i lăsăm să-și găsească ritmul și să nu le forțăm creșterea cu amelioratori. Că doar sunt alintați! Și îi mai bucurăm și cu o umplutură bogată și onestă, făcută numai cu ingrediente naturale și gustoase.

 

" Cozonacii alintați reprezintă alternativa la trendul actual, la vremurile astea grăbite. Plămădiți din greu și lăsați să crească în tihnă, ei sunt rodul unei rețete pe care am perfecționat-o timp de opt ani. Sunt meniți să bucure atât gustul cât și sufletul.'
Flori Stoica
Fondator ALINT

Dulciurile noastre

Cozonaci

Cozonacii noștri sunt alintați cu maia naturală, care le conferă textura specială de blat umed
și pufos.

Pandișpane

Checurile noastre sunt făcute pornind de la rețeta clasică de pandișpan, la care am adăugat vișine, vanilie sau ciocolată.

Prețuri promoționale până la sfârșitul lunii!

Produse

Părerile clienților

5/5
Cozonacii ăștia sunt mai buni și decât cei pe care îi făcea bunica mea la țară. Se simte pasiunea pusă în ei. Felicitări!
Florina Ion

Cozonaci și pandișpane alintate

5/5
De când am descoperit cozonacii și checurile alintate am început să caut o sursă bună de lapte proaspăt care să le facă cinste :).
Daniel Deacu